De oudercommissie


De oudercommissieleden:

Relinde Flach, Antoinette Kok, Coby de Waard, Nelleke van der Linden, Andrea Bezemer, Arie-Jan Balfoort en Dorinda Bal (voorzitter).


Op onze school is er een oudercommissie ingesteld. Deze commissie is actief bij bijvoorbeeld het organiseren van de schoonmaakavonden, de spelletjesmorgen en de goede doelenacties. Verder vinden er regelmatig besprekingen plaats over verschillende onderwerpen. De oudercommissie kan uw hulp goed gebruiken. Indien dit nodig is, zullen ze een beroep op u doen. We hopen dat dat niet tevergeefs zal zijn. De adressen van de leden van de oudercommissie staan vermeld in de schoolkalender.


Regelmatig worden ouders op onze school ingeschakeld voor vervoer, als begeleiding tijdens een excursie, om pannenkoeken te bakken enz. Meestal krijgt uw kind hiervoor een brief met antwoordstrook mee naar huis.
U kunt echter ook meer structureel helpen. Ouderhulp is niet alleen onmisbaar voor het reilen en zeilen op school, maar geeft u als ouder ook meer betrokkenheid bij de school van uw kind(eren). Lijkt het u ook leuk om hulp-ouder te worden? Bij onderstaande commissies/werkgroepen kunnen wij altijd wel iemand gebruiken!


Kluscommissie

Deze commissie doet kleine onderhoudsklussen en reparaties. Ongeveer eens per 2 maanden komen deze handige vaders op school. Zij zorgen ervoor dat de school er netjes uit blijft zien!

Leeshulp

Wanneer kinderen moeite hebben met lezen is het belangrijk dat ze veel oefenen, op hun eigen niveau. Hiervoor worden bij ons op school lees-ouders ingeschakeld. Zo'n 2 tot 3 keer per week lezen zij ongeveer 20 minuten met een kind. 

Overblijfouder

Wanneer dat nodig is, kunnen kinderen tussen de middag op school eten. Hierbij is altijd een ouder aanwezig die toezicht houdt. Deze ontvangt hiervoor een kleine vergoeding.
Vindt u het geen probleem ook eens op school te eten met de kinderen? Nieuwe overblijfouders zijn van harte welkom!

Werkgroep hoofdluis

De leden van de werkgroep hoofdluis controleren alle kinderen, na een vakantieperiode, op hoofdluis of neten. Hoofdluis is een hardnekkig probleem en het controleren is dan ook heel belangrijk. Wanneer u dat ook vindt, kunt u zich aanmelden, want ook voor deze werkgroep geldt: hoe meer leden, hoe minder werk!

 

                                                            schoolschoonmaak

                                                                    ***
formulier